Maalaiskartano Pihkala

Pihkala

Maalaiskartano Pihkala on monipuolinen maaseutumatkailuyritys

LUE LISÄÄ

Siikalatvan kunnan Kestilän kylässä. Ennen vanhaan Kestilässä oli useita kestikievareita, joissa vieraita kestittiin ja majoitettiin. Pihkala vaaliikin näitä vanhoja perinteitä ja tarjoaa hienot puitteet erilaisille kokouksille, juhlille ja tilaisuuksille!

Hotellissamme on 14 mukavuuksilla varustettua hotellitason huonetta, joihin sopii majoittumaan yhteensä 33 henkeä. Hotellihuoneemme sijaitsevat päärakennuksessa ja entisessä rehusiilossa! Kaikki hotellihuoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa. 

Hotellivieraiden yhteiskäytössä on jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja silitysrauta. Wi-Fi yhteys on käytettävissänne veloituksetta vierailunne ajan.

Kahdessa aitassa (joista toinen 1700 -luvulta!) on yhteensä 15 aittahuonetta, joista löytyy talvilämpimät tilat 43 hengelle. Osassa aittahuoneista on oma wc, osassa wc on käytävässä. Aitoissa majoittuvat vieraat voivat käydä peseytymässä kokousnavetan tyylikkäissä suihku- ja saunatiloissa. Aitat ovat talvisin lähinnä lisämajoitustilana. 

Aamiaismajoituksen hintaan sisältyy majoitus liinavaatteineen ja pyyhkeineen, aamiainen, sähkösaunavuoro sekä liikuntahallin omatoimiset harrasteet.

Olemme ajatelleet myös perheen pienimpiä hotellivieraita - Pihkalasta löytyy kolme pinnasänkyä. Myös sisäsiistit lemmikit voi ottaa mukaan lomailemaan, ja löytyypä pihalta koiravieraille kopilla varustettu ulkotarhakin. Parkkipaikalla on sähköpistokepaikat autoille.

Meillä on myös matkaparkki, eli Pihkalaan voi tulla yöpymään omalla asuntoautolla tai -vaunulla. 

Matkaparkki vain kesäisin- ei talvella.

Yhteystiedot:

Maalaiskartano Pihkala Oy
Kestiläntie 1426
92700 Kestilä
puh.0400 812 484 / Tarja Hietaharju, Maalaiskartano

Kotisivut: www.maalaiskartanopihkala.fi

e-mail: info@maalaiskartanopihkala.fi

Facebook

Instagram: @maalaiskartanopihkala

Kestiläntie 1426, 92700 Siikalatva

Facebook Instagram