Majoitu Siikalatvalla

Majoitu

B&B Rosenberg

Tervetuloa majoittumaan hyvin varusteltuihin ja viihtyisiin ympärivuotisessa käytössä oleviin mökkeihin.

LUE LISÄÄ

Mökeistä löytyy kaikki mukavuudet: hyvin varusteltu keittiö, sähkösauna, wc ja suihku ja pedit 4:lle henkilölle. Päärakennuksen ylähuoneessa on ryhmämajoitus 7:lle henkilölle. Alakerran salissa tarjoillaan maittava aamiainen. Aamiaisen saa myös halutessaan mökkiin etukäteen varatessa.

Kesäisin on mahdollista majoittua nostalgisesti vanhanajan aitassa. Aitta- ja päärakennuksen vieraiden käytössä on puulämmitteinen sauna ja suihkutilat/wc. Grillikodassa voi paistaa makkaraa ja päärakennuksen keittiö on myös aittamajoittujien käytössä.

Myös muutamia asuntovaunupaikkoja löytyy sekä telttapaikkoja.

Ympäristöstä löytyy helppoja kävelyreittejä jaloitteluun ja myös pidempiä metsäpolkuja. Opastettuja retkiä ympäristöön on myös mahdollista tehdä. Lisäksi on vuokrattavissa läheisellä Kurralla sijaitseva Kurran erämökki, joka on aivan Kurranjärven läheisyydessä. Mökillä voi aistia luonnonläheisyyden ja aivan mökin nurkalta lähtee mainiot marjanpoimintamaastot.

”Meille voit soittaa ja varata majoituksen ennakkoon tai tulla suoraan paikan päälle kysymään vapaata majoitusta. Sisäänkirjautuminen alkaen kello 14. Uloskirjautuminen klo 12 mennessä. Sähköpostiin vastaamme vuorokauden kuluessa. Puh. 050 3848 751 / Marika Rosenberg”

 

Yhteystiedot:

www.rosenbergbandb.com

Varaukset: koti@rosenbergbandb.com

Puh.  050 3848 751

Majoittua voit seuraavissa rakennuksissa:

  • Mummonmökki
  • Vaarinmökki
  • Päärakennus
  • Luhtiaita
  • Pikkuaitta
  • Kurran erämökki      

Sipolantie 25, 92520 SIPOLA

Maalaiskartano Pihkala

Pihkala

Maalaiskartano Pihkala on monipuolinen maaseutumatkailuyritys

LUE LISÄÄ

Siikalatvan kunnan Kestilän kylässä. Ennen vanhaan Kestilässä oli useita kestikievareita, joissa vieraita kestittiin ja majoitettiin. Pihkala vaaliikin näitä vanhoja perinteitä ja tarjoaa hienot puitteet erilaisille kokouksille, juhlille ja tilaisuuksille!

Hotellissamme on 14 mukavuuksilla varustettua hotellitason huonetta, joihin sopii majoittumaan yhteensä 33 henkeä. Hotellihuoneemme sijaitsevat päärakennuksessa ja entisessä rehusiilossa! Kaikki hotellihuoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa. 

Hotellivieraiden yhteiskäytössä on jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja silitysrauta. Wi-Fi yhteys on käytettävissänne veloituksetta vierailunne ajan.

Kahdessa aitassa (joista toinen 1700 -luvulta!) on yhteensä 15 aittahuonetta, joista löytyy talvilämpimät tilat 43 hengelle. Osassa aittahuoneista on oma wc, osassa wc on käytävässä. Aitoissa majoittuvat vieraat voivat käydä peseytymässä kokousnavetan tyylikkäissä suihku- ja saunatiloissa. Aitat ovat talvisin lähinnä lisämajoitustilana. 

Aamiaismajoituksen hintaan sisältyy majoitus liinavaatteineen ja pyyhkeineen, aamiainen, sähkösaunavuoro sekä liikuntahallin omatoimiset harrasteet.

Olemme ajatelleet myös perheen pienimpiä hotellivieraita - Pihkalasta löytyy kolme pinnasänkyä. Myös sisäsiistit lemmikit voi ottaa mukaan lomailemaan, ja löytyypä pihalta koiravieraille kopilla varustettu ulkotarhakin. Parkkipaikalla on sähköpistokepaikat autoille.

Meillä on myös matkaparkki, eli Pihkalaan voi tulla yöpymään omalla asuntoautolla tai -vaunulla. 

Matkaparkki vain kesäisin- ei talvella.

Yhteystiedot:

Maalaiskartano Pihkala Oy
Kestiläntie 1426
92700 Kestilä
puh.0400 812 484 / Tarja Hietaharju, Maalaiskartano

Kotisivut: www.maalaiskartanopihkala.fi

e-mail: info@maalaiskartanopihkala.fi

Facebook

Instagram: @maalaiskartanopihkala

Kestiläntie 1426, 92700 Siikalatva

ROM Rantsila

Meijerin peti, Siikajokivarressa, kaikki palvelut näköetäisyydellä.

Rom Rantsila on kolmen perheen perustama osuuskunta.

LUE LISÄÄ

Osuuskunta perustettiin kun tuli mahdollisuus hankkia Siikalatvan kunnassa; Rantsilassa sijaitseva vanha, vuonna 1922 rakennettu meijerirakennus. Osuuskunnan tavoitteena on ollut kunnostaa ja korjata meijerirakennuksen ulkoasu vanhaa mejerin historiaa kunnioittaen. 

Makuupaikkoja; 6 + levitettävä vuodesohva + kaksi varasänkyä

Hinnat: 160 € / koko huoneisto ( n. 90 m2)  ( 60 € huone),  sis.  kolme makuuhuonetta, tupakeitiiö suihku ja wc.  ( pidätämme oikeuden muutoksiin)

  • Osoite;  Paavolantie 10
  • Aukioloajat; sopimuksen mukaan
  • Yhteystiedot;  +358409352134

Facebook

Paavolantie 10, Rantsila

Yli-Porkan maaatilamajoitus

Yli-Porkan maatila sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, Rantsilassa.

LUE LISÄÄ

Hyvin varustetut majoitusmökit ovat luonnonkauniin Siikajoen rannalla. Käytössä on kaksi kahdeksan hengen mökkiä. Mökit ovat ympäri vuoden käytössä. Mökit soveltuvat majoituksen lisäksi myös pienimuotoisten kokouksien ja juhlien pitoon. Yli-Porkan saaressa on aito savusauna ja grillikatos, jossa voit paistaa makkarat tai keittää vaikka kahvit nuotiolla. Savusauna vuokrataan erikseen. Yli-Porkan tilalta lähtee patikointi-, sekä kelkkaura Kurunnevan lintujärvelle, jossa on monenlaiset mahdollisuudet ajanviettoon.

Yhteystiedot

Eila Väyrynen puh: 0400-287 403
Paavo Väyrynen puh: 040-507 1923
Jylhänrannantie 2150
92500 Rantsila

Jylhänrannantie 2150, 92500 Rantsila

Facebook Instagram